Yhteisöllisyys

Yhteistyö Laajemman väestön kanssa

Yhteistyö laajemman väestön, eli "naapureiden" kanssa. Lämminhenkinen yhdistys, jonka toiminta on inspiroivaa ja siltoja rakentavaa. Yhteistyön lisääminen paikalliskulttuuriin.

Yhteistyö paikallisten yritysten sekä yhteisöjen kanssa

Alusta asti avoin, vahva ja rakentava yhteistyö kuntien ja paikallisten yritysten ja yhteisöjen kanssa.

Vapaa-aika ja harrastukset

Vapaa-aika ja yhteinen tekeminen vahvistaa yhteistyötä ja tuo sopivaa vaihtelua projektien rakentamisen keskelle. Harrastetoimikunnat, jotka tekevät aloitteita erilaisten yhteisten harrastuspäivien ja retkien järjestämiselle.

Kotiinpaluusaunat

Yleisiä saunoja ympäri Suomen. Rentoutumista heimon oman väen kanssa, sekä paikallisten ihmisten kanssa tutustuen heimoon ja sen toimintaan.

Elämän juhliminen

Juhlapäivät, tapahtumat, kokoontumiset ja festivaalit. Elämä on juhla! Tapahtumavastaavien ryhmä suunnittelevat ja toteuttavat erilaisia juhlia ja tapahtumia.

Teatteri, tanssi & musiikki

Teatteri, tanssi ja musiikki kuuluvat olennaisena osana luonnolliseen, luovaan, hyvään elämään. Esittävä taide pystyy ilmaisemaan ihmisyyden ja elämän eri ulottuvuuksia puhuttelemalla syvällisesti.

Käsityöt & kuvataide

Käsityöt ja kuvataide kuuluvat olennaisena osana suomalaiseen kulttuuriin! Tahdomme tehdä kunnianpalautuksen käsitöiden tekijöille ja nostaa kätten taidot uuteen arvoon. Vanhempien ja isovanhempien osaamisen siirtäminen seuraavalle sukupolvelle.